ERES 22. Uluslararası Konferansı İstanbul’da
Haz 24, 2015

Avrupa Gayrimenkul Topluluğu 22. Uluslararası Konferansı, İTÜ Mimarlık Fakültesi ev sahipliğinde 24-27 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Gayrimenkul alanında çalışan akademisyenleri ve sektör temsilcilerini İstanbul’da bir araya getirecek olan Avrupa Gayrimenkul Topluluğu (ERES) 22.Uluslararası Konferansında, dünyanın farklı noktalarında gayrimenkul alanında öne çıkan akımlar ve akademik çalışmalar tartışılacak. 4 gün sürecek konferans kapsamında 17 tema altında 69 oturum gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul finansmanı, uluslararası gayrimenkul yönetimi, gayrimenkul değerleme, kentsel dönüşüm, konut ve ticari gayrimenkul pazarları gibi başlıkların ele alınacağı konferansta, 40’ın üzerinde ülkeden 426 katılımcı yer alacak ve 285 bildiri sunulacak.

‘İTÜ Çevre ve Şehircilik Uygulama ve Araştırma Merkezi’ ve ‘İTÜ Gayrimenkul Geliştirme Yüksek Lisans Programı’nın katkılarıyla gerçekleştirilen konferansın ana sponsorluğunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası üstleniyor.

Gayrimenkul sektörüyle ilgili araştırma toplulukları, akademik araştırmacılar, uygulayıcılar ve doktora öğrencilerinden oluşan, kâr amacı gütmeyen bir organizasyon yapısına sahip Avrupa Gayrimenkul Topluluğu (ERES), özellikle mülkiyet temelli araştırmaları ve gayrimenkul disiplinini teşvik ederek bu konudaki araştırmaları destekleyen, akademisyen ve profesyoneller arasında iletişim ağı oluşmasını sağlayan bir kuruluştur.

24 Haziran 2015 Çarşamba günü Mimarlık Fakültesi’nde doktora öğrencilerinin sunumuyla başlayacak ERES 22. Uluslararası Konferansı ile ilgili detaylı bilgi ve konferans programına erişmek için tıklayınız.