İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri 2015
Haz 27, 2015

“İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri”, 1 – 7 Temmuz 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Hayali İTÜ olan binlerce öğrenciyi ağırlayacak etkinliğe, Ayazağa Yerleşkesi ev sahipliği yapacak.

Bir hafta devam edecek İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri süresince, İTÜ’nün tüm bölümlerine ilişkin tanıtım masaları kurulacak. Bölüm öğretim üyeleri, aday öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlamak ve geleceklerini doğru planlamalarına katkı sunmak amacıyla danışmanlık yapacak. Öğretim üyelerinin yanı sıra İTÜ öğrencileri de hafta boyunca aktif rol alacak. İTÜ öğrencileri hem bölümleri hakkında bilgi verecek hem de adayların üniversite yaşamına ilişkin merak ettikleri soruları yanıtlayacak. Bölümlerin yanı sıra Yurtlar Burslar Ofisi, Erasmus Ofisi, Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi, İTÜ Çekirdek, Spor Koordinatörlüğü, Kütüphane için kurulacak tanıtım stantları aracılığıyla adaylar, İTÜ’de sunulan olanaklar hakkında bilgi alabilecek.

Başarısıyla markalaşan isimler

İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri süresince, adaylar söyleşi ve seminerlere de katılabilecek. Farklı sektörlerde görev yapan ülkemizin başarılı isimleri arasında yer alan İTÜ mezunları ile söyleşiler düzenlenecek. Adaylarla buluşacak İTÜ mezunları ve söyleşi programı şöyle:

• 1 Temmuz Çarşamba: Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi & Teknoloji Girişimcisi Fatih İşbecer
  • 2 Temmuz Perşembe: M6 Film CEO’su & Yapımcı Mehmet Altıoklar
  • 3 Temmuz Cuma: Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan
  • 4 Temmuz Cumartesi: İnternet Geliştirme Kurulu Başkanı Serhat Özeren
  • 5 Temmuz Pazar: İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca
  • 6 Temmuz Pazartesi: Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar
  • 7 Temmuz Salı: Migros Genel Müdürü Özgür Tort
  • 7 Temmuz Salı: Ülker İçecek İş Birimi Başkan Yardımcısı Tuncer Akgün

Ayrıca uzman isimler, tercih yaparken rehber olacak seminerler verecek. Adaylar, İTÜ Tanıtım Koordinatörlüğü tarafından verilen seminerlere de katılabilecek.

‘Yeşil Kampüs İTÜ’ turları

Tüm gün boyunca “Yeşil Kampüs İTÜ Turları” da yapılacak. Adaylar; ormanı, göleti, spor tesisleri, sosyal yaşam alanları, yurtları, yemekhane ve kafeleri, kütüphanesi, teknokenti ile apayrı bir dünya sunan ve Türkiye’nin en güzel üniversite yerleşkelerinden biri olan İTÜ Ayazağa Yerleşkesini gezme fırsatı yakalayacak.

İTÜ’nün aktif öğrencileri

İTÜ, sayısı 150’yi bulan öğrenci kulüpleri ile aktif bir öğrenci yaşamına sahip. Öğrenci kulüplerinden bir bölümü de Tanıtım ve Tercih Günlerinde yer alarak, etkinliğe renk katacak. Gastronomi Kulübünden Okçuluk Takımına, Amerikan Futbolu Takımından Endüstri Mühendisliği Kulübüne kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren İTÜ öğrencileri, renkli stantları ile adayları karşılayacak.

Ankara ve İzmir buluşmaları

İTÜ Mezunlar Derneği işbirliği ile Ankara ve İzmir'de de tanıtım ve tercih günü düzenlenecek. 10 Temmuz Cuma günü saat 12.00 - 17.00 arasında gerçekleştirilecek etkinlikte, adaylar İTÜ'lü akademisyenler ve öğrencilerle bir araya gelme ve sorularına yanıt alma fırsatı bulacak. Ankara tanıtımı İTÜ Evi'nde, İzmir Tanıtım Günü de İTÜ Mezunlar Derneği İzmir Şubesinde gerçekleştirilecek.

İTÜ Mezunlar Derneği Ankara Şubesi ile iletişim için tıklayınız.

İTÜ Mezunlar Derneği İzmir Şubesi ile iletişim için tıklayınız.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN İTÜ TANITIM SAYFASINI ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ. TIKLAYINIZ.

BÖLÜMLERİ 2 DAKİKADA TANIYABİLECEĞİNİZ İTÜ FAKÜLTE FİLMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.