• TMDK 40. Yıl Albümlerinin 3.'sü Çıktı
    Haz 27, 2015
    İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı (İTÜ TMDK), kuruluşunun 40. Yılına özel hazırladığı arşiv serisinin 3. Cd’sini “Aşkname” adıyla çıkardı. 20. Yüzyıl Türk Müziğinden önemli bir seçki sunan albümden elde edilecek gelir, diğer 2 Cd’de olduğu gibi İTÜ öğrencilerine burs kaynağı olarak kullanılacak.

• İTÜ Yine En İyiler Arasında
    Haz 27, 2015
    İTÜ’nün akademik kalitesi ve başarısı, dünya çapındaki farklı sıralama sonuçlarıyla da ortaya konuyor. Gelişmekte olan ülkeler üniversite sıralamasında İTÜ 8.’liği alırken, bir kez daha en iyiler arasına adını yazdırdı.

• İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri 2015
    Haz 27, 2015
    “İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri”, 1 – 7 Temmuz 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Hayali İTÜ olan binlerce öğrenciyi ağırlayacak etkinliğe, Ayazağa Yerleşkesi ev sahipliği yapacak.