Mezuniyet Heyecanı İTÜ’yü Sardı
Haz 30, 2015

İlk defa, Rektörlük ve öğrencilerin iş birliğiyle gerçekleştirilecek İTÜ 2014 - 2015 Akademik Yılı Lisans Mezuniyet Töreni hazırlıkları için tören komisyonu saha çalışması gerçekleştirdi.

Mezuniyet törenini bekleyen İTÜ öğrencileri gün sayarken, tören hazırlıklarında da son aşamaya gelindi. Öğrencilerimizin talebi doğrultusunda bu sene İTÜ Stadyumu’nda gerçekleştirilecek tören, farklı fakülteleri temsil eden öğrencilerle iş birliği içerisinde hazırlanıyor. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Fuat Aydın başkanlığında toplanan ve üyelerin öğrenci ağırlıklı olacak şekilde belirlendiği Lisans Mezuniyet Töreni Komisyonunda, 10 rektörlük temsilcisi, 15 öğrenci temsilcisi bulunuyor.

Prova 7 Temmuz’da

İTÜ 2014 - 2015 Öğretim Yılı Lisans Mezuniyet Töreni, 8 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek. İTÜ Stadyumu’nda saat 18.30’da başlayacak görkemli törenle, İTÜ yeni mezunlarını uğurlayacak. Tören provası ise 7 Temmuz Salı günü saat 10.00’da yine stadyumda gerçekleştirilecek.

Mezuniyet töreni hakkında tüm duyurular ve detaylı bilgi için tıklayınız.