• İlk 1.000'deki Öğrencilere ARI Teknokent Bursu
    Tem 02, 2015
    Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre ilk binden İTÜ’yü tercih edecek öğrenciler, üniversite hayatına ABD deneyimi ile başlama şansı yakalayacak. Bu yıl ilk kez verilecek İTÜ ARI Teknokent Bursunu, ilk binden İTÜ’ye gelecek tüm öğrenciler kazanacak.

• Profesyoneller Adaylarla Buluşuyor-2: Mehmet Altıoklar
    Tem 02, 2015
    İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri kapsamında düzenlenen “İş Dünyasının İTÜ’lüleri Adaylarla Buluşuyor” söyleşi dizisinin 2. gün konuğu, Yapımcı Mehmet Altıoklar oldu.

• Profesyoneller Adaylarla Buluşuyor-1: Fatih İşbecer
    Tem 02, 2015
    İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri, iş dünyasının yıldız isimleriyle adayları buluşturacağı söyleşiler dizisine 1 Temmuz'da başladı. İlk konuk, İTÜ Fizik Mühendisliği Mezunu, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Fatih İşbecer oldu.

• İTÜ'lü Profesyoneller Adaylarla Buluşuyor
    Tem 02, 2015
    İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri, otomotivden sinemaya, spordan bilişime uzanan geniş bir yelpazede iş dünyasının önde gelen isimlerini aday öğrencilerle buluşturacak. 1-7 Temmuz 2015 tarihleri arasında Ayazağa Yerleşkesinde gerçekleştirilecek “İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri”, hayali İTÜ olan binlerce öğrenciyi ağırlayacak