İTÜ'lü Profesyoneller Adaylarla Buluşuyor
Tem 02, 2015

İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri, otomotivden sinemaya, spordan bilişime uzanan geniş bir yelpazede iş dünyasının önde gelen isimlerini aday öğrencilerle buluşturacak.

1-7 Temmuz 2015 tarihleri arasında Ayazağa Yerleşkesinde gerçekleştirilecek “İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri”, hayali İTÜ olan binlerce öğrenciyi ağırlayacak. Etkinlik bu yıl yeni bir kimliğe de bürünerek, iş hayatının profesyonelleriyle aday öğrencileri bir araya getirecek. Hepsi İTÜ mezunu olan isimler, hem iş dünyasının merak edilenleri hem de kariyeri yönlendirmede ipuçları vermek üzere İTÜ adaylarıyla söyleşiler gerçekleştirecek. İTÜ Ayazağa Yerleşkesi - Süleyman Demirel Kültür Merkezinde, aday öğrencilerle buluşacak isimler şöyle:

• 1 Temmuz Çarşamba - 11.00: Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi & Teknoloji Girişimcisi Fatih İşbecer
  • 2 Temmuz Perşembe - 11.00: M6 Film CEO’su & Yapımcı Mehmet Altıoklar
  • 3 Temmuz Cuma - 11.00: Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan
  • 4 Temmuz Cumartesi - 11.00: İnternet Geliştirme Kurulu Başkanı Serhat Özeren
  • 5 Temmuz Pazar - 11.00: İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca
  • 6 Temmuz Pazartesi - 11.00: Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar
  • 7 Temmuz Salı - 10.00: Migros Genel Müdürü Özgür Tort
  • 7 Temmuz Salı - 11.30: Ülker İçecek İş Birimi Başkan Yardımcısı Tuncer Akgün
İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri hakkında detaylı bilgi tanitim@itu.edu.tr e-posta adresinden ya da tercihim.itu.edu.tr adresinden edinilebiliyor.