Kepler Havalanıyor
Tem 04, 2015

İTÜ 2014 - 2015 Akademik Yılı Lisans Mezuniyet Töreni, 8 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek. İTÜ Stadyumu’nda saat 18.30’da başlayacak görkemli törenle, mezunlarımızı İTÜ’lü olma ayrıcalığıyla başlayacakları yeni bir yaşama uğurlayacağız. Tören provası ise 7 Temmuz Salı günü saat 10.00’da yine stadyumda gerçekleştirilecek.

mezuniyet hazirliklari 2

Öğrenciler iş başında

Mezuniyet töreni organizasyonunda bu yıl bir ilk de gerçekleştirilerek, İTÜ öğrencilerinin tüm süreçlerde aktif yer alması sağlanıyor. Tören organizasyonu için kurulan ve aylardır çalışmalarını sürdüren komisyonda, farklı akademik - idari birimlerde görev yürüten 10 Rektörlük temsilcisi ile farklı fakültelerden 15 öğrenci yer alıyor. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Fuat Aydın başkanlığında ilerleyen çalışmalarda, tüm aşamalar öğrencilerle işbirliği yapılarak ve geri bildirimler değerlendirilerek planlanıyor. Öğrenciler,  toplantıların ve karar alma aşamalarının yanı sıra saha çalışmalarında da yer alıyor.

mezuniyet hazirliklari

Mezunlarımızdan önemli destek

Mezuniyet töreni organizasyonu için önemli bir destek de İTÜ’lü mezunlarımızdan geldi. Doğuş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Gönül Talu Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş İcra Kurulu Başkanı Burak Talu, Yenigün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün, İGA İstanbul Yeni Havalimanı CEO’su Yusuf Akçayoğlu, İGA İstanbul Yeni Havalimanı Çevre Müdürü Ülkü Özeren ve İGA İstanbul Yeni Havalimanı CEO Danışmanı İrfan Gündüz törene destek sunan mezunlarımız arasında yer alıyor.

mezun slider

Yaşayan 130 bine yakın mezuna sahip büyük İTÜ Ailesinin en yeni üyelerini ve değerli mezunlarımızı verdikleri destek için kutluyor, Teknik Üniversiteli olma gururunu her zaman hissedecekleri başarılı ve mutlu bir gelecek diliyoruz.