İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri Ankara, Bursa ve İzmir’de Devam Ediyor
Tem 06, 2015

1 - 7 Temmuz 2015 tarihleri arasında Ayazağa Yerleşkesinde gerçekleşen İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri Ankara, İzmir ve Bursa’da devam edecek.

Hayali “İTÜ’lü Olmak” olan binlerce öğrenciyi ağırlayan ve İTÜ’lü akademisyenlerle buluşturan Tanıtım ve Tercih Günleri Ankara’da İTÜ Evi’nde, Bursa’da Atatürk Kültür Merkezi’nde 10 Temmuz 2015 Cuma günü 10.00 - 17.00 saatleri arasında, İzmir’de İTÜ Mezunlar Derneği İzmir Şubesinde ise 12.00 - 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek. İTÜ’lü akademisyenler, İTÜ mezunları ve İTÜ’lü öğrencilerle bir araya gelecek adaylar, İTÜ ve tercih edecekleri bölümlerle ilgili bilgi alabilecek. Aday öğrenciler üniversite yaşamı, kampüsler, yurtlar, burslar, kulüpler, aktiviteler vs. hakkında merak ettikleri sorularına yanıt alabilecek.

İTÜ Mezunlar Derneği Ankara Şubesi ile iletişim için tıklayınız.

İTÜ Mezunlar Derneği Bursa Şubesi ile iletişim için tıklayınız.

İTÜ Mezunlar Derneği İzmir Şubesi ile iletişim için tıklayınız.

Detaylı bilgi ve iletişim için İTÜ Tanıtım sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bölümleri 2 dakikada tanıyabileceğiniz İTÜ fakülte filmlerini izlemek için tıklayınız.