Peyzaj Mimarlığı Öğrencilerimize 4 Ödül
Tem 08, 2015

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası tarafından düzenlenen “2015 Yılı Bitirme Projeleri Yarışması” na katılan Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencilerimiz dağıtılan 5 eşdeğer ödülden 4’ünün sahibi oldu.

secici kurul proje degerlendirme_1

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası, Peyzaj Mimarları Bölüm Başkanları Konseyi (PEMKON) ve PMO Genç Öğrenci üye komisyonu arasındaki işbirliği ve iletişimi güçlendirmek amacıyla bu yıl 4.’sü düzenlenen “Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi Ödülleri” sahiplerini buldu.

4 Temmuz 2015 tarihinde seçici kurul tarafından yarışmaya katılan 20 proje arasından 5’i eşdeğer olarak değerlendirildi. Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencilerimiz Umut Atlı, İzel Beşikçi, Melike Karali ve Melike Üresin bitirme projeleriyle 5 eşdeğer ödülünden 4’nü aldı.

secici kurul proje degerlendirme_2