Yeni İTÜ’lüler Aramıza Katılıyor
Tem 27, 2015

2015 ÖSYS ile dünyanın en köklü ve en seçkin üniversiteleri arasında yer alan İTÜ'nün öğrencisi olma ayrıcalığına ulaşan yeni öğrencilerimizi kutlar, teknik üniversitedeki yıllarının mutlu ve başarılı geçmesini dileriz.

İTÜ’de İlk Defa E-Kayıt

İTÜ ailesine yeni katılan öğrencilerimiz geçen senelerde olduğu gibi, Ayazağa Yerleşkemizde yer alan Süleyman Demirel Kültür Merkezine gelerek ya da bu sene ilk defa uygulanacak e-kayıt ile evlerinin rahatlığında kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.
E-devlet üzerinden yürütülecek elektronik kayıt işlemleri 28 Temmuz - 5 Ağustos 2015 tarihleri arasında, Ayazağa Yerleşkemizdeki kayıtlar ise 3 - 5 Ağustos 2015 tarihleri arasında fakültelere göre belirlenen günlerde gerçekleşecek.

Öğrenci Kulüplerinden Karşılama

Yeni öğrencilerimiz, kayıt günlerinde kurulacak stant ve bilgilendirme masalarından merak ettikleri tüm soruların cevaplarını alabilecekler. Ayrıca, İTÜ Kültür ve Sanat Birliğine bağlı öğrenci kulüpleri de yeni gelen öğrencileri yalnız bırakmayacak. Kültür-Sanat, Uzmanlık ve Spor kulüplerinin temsilcilerinin bulunacağı masalardan, öğrenciler kulüp faaliyetleri ve üyelikleri hakkında bilgi edinebilecek.

İngilizce Yeterlilik Sınavı

İki oturum halinde gerçekleşecek İngilizce Yeterlilik Sınavı 3 - 7 Ağustos 2015 tarihleri arasında rezervasyon yöntemi ile yapılacak. Öğrenciler İngilizce yeterlilik sınav giriş belgesini, kayıt yaptırdıkları gün YDY masasından temin edebilecek ve aynı gün saat 17.00’de sınava girebilecek. Sınavlar hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Kayıt işlemleri hakkında detaylı bilgi ve yeni öğrencilerimizin takip etmesi gereken tüm duyurular için tıklayınız.

Ayazağa Yerleşkesi kayıt işlemleri ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

Elektronik kayıt işlemleri ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için tıklayınız.