Hava Taşımacılığı Yönetimi Yüksek Lisans Programı Mezuniyet Töreni
Ağu 13, 2015

İstanbul Teknik Üniversitesi, Türk Hava Yolları ve Boeing işbirliğiyle 2013 yılında başlatılan “Hava Taşımacılığı Yönetimi Yüksek Lisans Programı”nın Mezuniyet Töreni, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca’nın ev sahipliğinde, THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil’in katılımıyla gerçekleşecek.

Programının ilk mezunları 18 Ağustos 2015 Salı günü Süleyman Demirel Kültür Merkezinde düzenlenecek törenle diplomalarını alacak.

Hava Taşımacılığı Yönetimi Programı Hakkında

Hava Taşımacılığı Yönetimi Programı’nda, Türkiye'nin gelecekteki havacılık liderlerine, İTÜ'nün akademik yetkinliği, Boeing'in endüstriyel birikimi ve THY’nin lider bakış açısı birleştirilerek eğitim verildi. Akademik Program çerçevesinde öğrenciler, 2 yıl boyunca ülkenin hızla gelişen havacılık ve uzay sanayisini yönetmek üzere gerekli becerilerle donatıldı.

Tören Programı
  • Saygı Duruşu - İstiklal Marşı