Akademik Yıl Açılış Töreni
Eyl 10, 2015

İTÜ 2015-2016 Akademik Yılı Açılış Töreni 11 Eylül 2015 Cuma günü gerçekleştirilecek. Ayazağa Yerleşkesi – Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde saat 10.00’da başlayacak törende, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca ve Rektör Yardımcıları, fakülte ve enstitü yönetimleri, öğretim üyeleri ile üniversitemize dereceyle yerleşen öğrenciler yer alacak.  Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca’nın İTÜ Ailesine sesleneceği törenin programı şöyle:

-Saygı Duruşu/ İstiklal Marşı

-Rektör Prof. Dr. Mehmet Karaca’nın Akademik Yıl Açılış Konuşması

-İTÜ ARI TEKNOKENT tarafından Başarılı Öğrencilerimize Belgelerinin Takdimi

-İTÜ’ye İlk Üç Derece İle Giren Öğrencilere Başarı Belgelerinin ve Armağanlarının Takdimi

-2015 yılı TÜBİTAK Teşvik Ödülü Alan Yard. Doç. Dr. Seda Aksoy Esinoğlu’na Plaketinin Takdimi

Üniversitemizi kazanan yeni öğrencilerimizi kutluyor, tüm İTÜ’lülere başarılı ve mutlu bir akademik yıl diliyoruz.