İTÜ Radyosu 70.Yaşında, Küresel Canlı Yayında
Eyl 28, 2015

Türkiye'nin ilk üniversite radyosu olan ve halen 3 kanaldan yayın yaparak geniş bir dinleyici kitlesi ile buluşan İTÜ Radyosu, uluslararası yayıncılık arenasında ülkemizi temsil edecek.

Bu yıl 70. yaşını kutlayacak olan İTÜ Radyosu, 2 Ekim 2015'te gerçekleşecek "World College Radio Day" etkinliğine 3. kez katılacak.

DSC_4940 copy

24 saat sürecek küresel canlı yayında İTÜ Radyosu, hazırladığı 1 saatlik özel programla 18.00 -19.00 saatleri arasında yayında olacak.

DSC_4943 copy

Etkinlik, 43 ülkeden 700 üniversite radyosunda yayınlanacak. Yayın maratonu ABD'den başlayarak Venezulla, Meksika, Kolombiya, Şili, İspanya, Hong Kong, İsveç, İtalya, Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye, İngiltere, Fransa, İsrail, Hindistan ve Kanada'dan öğrenci radyolarının programlarına yer verecek ve ardından tekrar ABD 'ye dönerek son bulacak.

DSC_4955 copy

2012 yılında düzenlenmeye başlayan küresel radyo yayınına, İTÜ Radyosu geçen yıl ikinci kez katılmış ve 3 Ekim 2014’te Türkçe ve İngilizce anonslar eşliğinde bir saatlik canlı yayın gerçekleştirmişti.

İTÜ Radyosu hakkında kısa filmi izlemek için tıklayınız.

İTÜ Radyosunu dinlemek için tıklayınız.

Organizasyonla ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Canlı yayını dinlemek için tıklayınız.