İTÜ’lü Yeni Öğrencilere İlk Ders
Eki 01, 2015

İTÜ Ailesine yeni katılan öğrencilere, İTÜ’nün tanıtılacağı Oryantasyon Dersleri, 3 Ekim 2015 Cumartesi günü Ayazağa Yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Öğrenci Dekanlığı tarafından organize edilen, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Kültür Sanat Birliği, Beden Eğitimi Bölümü, Kariyer Merkezi, IAESTE Ofisi, Öğrenci Konseyi ve İTÜ Radyosu’nun kısa sunumlar yapacağı Oryantasyon dersleri, 3 Ekim 2015 Cumartesi günü sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturum halinde gerçekleşecek.

Öğrencilerimizin üniversite öğrenimi boyunca, üniversitemizin işleyişi, yapısı, öğrencilerin sahip olacakları hak ve olanaklar konusunda gereksinim duyacağı bilgiler içeren Oryantasyon ders programına erişmek için tıklayınız.