İTÜ Yeni Döneme Festivalle Merhaba Dedi
Eki 07, 2015

Kulüpler Festivali, İTÜ’lülerin yoğun katılımıyla; dans, müzik, halk oyunları ve spor gösterileri ile gerçekleşti.

Her yıl binlerce öğrenciyi çeşitli kültür-sanat, spor ve uzmanlık kulüpleri ile buluşturan Kulüpler Şenliği etkinliği, bu yıl geliştirilmiş içeriği ile “Kulüpler Festivali” adı altında 5-6 Ekim tarihlerinde gerçekleşti.

ksb_festival_1

İTÜ Kültür Sanat Birliği’ne (KSB) bağlı 140’dan fazla öğrenci kulübünün bir araya geldiği festivalde kulüpler, öğrencilere kendilerini tanıtmanın yanı sıra çeşitli etkinlikler de düzenledi. Dans, müzik, spor gösterileri, söyleşiler ile renklenen festivalde, kulüplere üyelik başvuruları da yapıldı. Özellikle bu sene İTÜ’lü olan öğrenciler onlarca kulüp arasında seçim yapmakta zorlandı.

ksb_festival_2

Bilim, sanat, spor, kültür ve sosyal sorumluluk gibi alanlarda faaliyet gösteren kulüpler, İTÜ’nün desteği ile yıl içinde çok sayıda etkinlik gerçekleştiriyor. Kulüplerin faaliyetleri arasında uzun yıllardır devam eden ve geniş kitlelere ulaşarak markalaşan birçok organizasyon da bulunuyor.

ksb_festival_3

Festivalle ilgili daha fazla fotoğrafa ulaşmak için tıklayınız.