Denizcilik Fakültemizden Anıtkabir’e Ziyaret
Kas 10, 2015

İTÜ Denizcilik Fakültesi öğrencileri ve öğretim elemanları, 5 Kasım Perşembe sabahı Anıtkabirde Ata’sının huzuruna çıkarak, saygı duruşunda bulundu ve çelenk bıraktı.

itudf anitkabir celenk

Anıtkabir defterine, Türk gençliği olarak Ata’sına olan şükranlarını, saygı ve minnettarlığını dile getiren İTÜ’lüler, onun emanetlerinin sonsuza kadar bekçisi olacaklarını yazarak altına imzalarını attı.

itudf anitkabir ziyaret

Anıtkabir ziyareti sonrasında, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına giden İTÜ’lüler, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Müsteşar Yardımcısı Dr. Özkan Poyraz ve diğer bakanlık personelleri ile bakanlık makamında kısa bir toplantı yaptı.

itudf  bakan ziyaret

Toplantıda staj gemisi ve denizcilik eğitimi sorunları değerlendirildi. Ziyaret, Bakanlık tarafından öğrencilerimize Gemi Adamlarının Eğitim, Belgelendirme ve Vardiya Tutma Standartları (STWC) konusunda verilen seminer ile sona erdi.