Doktora Öğrencimize “Genç Araştırmacı” Ödülü
Kas 27, 2015

İTÜ Nano-Bilim ve Nano-Mühendislik Programı doktora öğrencimiz Zeliha Güler, 19-21 Kasım 2015 tarihlerinde Romanya'da düzenlenen “EHB 2015” kapsamında yaptığı sunum ile “Genç Araştırmacı” alanında ikincilik ödülü aldı.

“5th Edition of the International Conference on e-Health and Bioengineering (EHB)” Romanya Tıbbi Biyomühendislik Topluluğu ve Grigore T. Popa University of Medicine and Pharmacy tarafından Romanya’nın Iasi kentinde düzenlendi. Konferansa, Prof. Dr. A. Sezai Saraç’ın danışmanlığında yürüttüğü "BMP-2 immobilized PCL/PANA Nanofibers for Bone Tissue Engineering" çalışmasıyla katılan Zeliha Güler, bilimsel komite tarafından “Genç Araştırmacı” dalında ikincilik ödülüne layık görüldü.