• Eski Dizi Platosu, Yeni Eğitim ve Uygulama Merkezi
    Kas 30, 2015
    İstanbul Cendere Mevkii’nde, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü’nün devlet ormanında yer alan 3500 m² arazi ve içindeki Taş Bina, İTÜ Maden Fakültesi öğrencilerinin bölüm derslerini uygulamalı yapacağı bir merkez oluyor.

• Ben Kimim? Hangi Sorunu Çözmek İstiyorum?
    Kas 30, 2015
    İTÜ öğrencilerini girişimcilik konusunda cesaretlendiren ve yol gösteren İTÜ GİNOVA, öğrencilerin katıldığı bir sunum yarışması düzenledi. Bu yıl ilk kez düzenlenen yarışmada katılımcı öğrencilerden 90 saniye içinde, ana hatlarıyla kısa bir sunum yapmaları istendi. 23-24 Kasım 2015 tarihlerinde düzenlenen yarışmada birinciliği paylaşan iki öğrencimize Iphone 6s telefon hediye edildi.

• Lider Olmaya Hazır Mısın?
    Kas 30, 2015
    İTÜ GİNOVA ve General Electric(GE) işbirliği ile “Lider Olmaya Hazır Mısın?” atölyesi düzenlendi. Öğrencilerin liderlik becerilerini değerlendirme ve bu becerileri ile ilgili kendilerine yol haritası çizme yetkinliği kazanmaları için düzenlenen atölyeye 32 İTÜ öğrencisi katıldı.