İTÜ Müzikal Topluluğu Sahnede
Ara 10, 2015

İTÜ Müzikal Topluluğu yılın ilk gösterileriyle 12-15 Aralık 2015 tarihlerinde Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi’nde sahne alacak.

muzikal_toplulugu_afis_

3 senedir devam eden ve her sene farklı bir konu ile sahne alan Topluluk, bu sene de “Dans, Renk!” teması ile sahne alacaklar. Topluluk, daha önceki yıllarda da Queen Gecesi, Müzikal Gecesi ve Evolution of Musicals gösterileriyle seyirci karşısına çıkmıştı. 12 Aralık Cumartesi günü sahnelenecek “Dans, Renk!” performansında, kabare ortamında farklı müzikallerden seçilen müzik parçaları sahne şovları ile sergilenecek. Mamma Mia, Moulin Rouge, Brooklyn, Notre Damme de Paris gibi dünyaca ünlü müzikalleri, “Dans, Renk!” şovunda birarada izlemek mümkün olacak. 12 Aralık’taki etkinliği kaçıranlar için aynı şov 15 Aralık Salı günü tekrar sergilenecek.

muzikal_toplulugu

2015-2016 Akademik Yılı başında yapılan seçmeler ile bünyesine yeni İTÜ’lüleri de katan Müzikal Topluluğunun tamamına yakını İTÜ öğrencilerinden oluşuyor. Toplulukta, diğer üniversitelerden de öğrenciler yer alıyor.