Öğrencimizden Türkiye Şampiyonluğu
Ara 11, 2015

Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi, Tekstil Geliştirme ve Pazarlama bölümü 2.sınıf öğrencimiz Gazel Armağan, 20-21-22 Kasım tarihlerinde Victoryman Binicilik Kulübü'nde düzenlenen Türkiye Binicilik Federasyonu Gebze Belediyesi Atlı Dayanıklılık Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu oldu.

Gazel3

"Biltekin" isimli atı ile yarışan öğrencimiz,  UAD3*(80km) müsabakası yetişkinler kategorisinde şampiyonluğu elde etti. 9 yaşından beri biniciliğe ilgi duyan Gazel Armağan bu sporu seçmesini şöyle anlatıyor “ Hayvanları çocukluğumdan beri çok seviyorum. İlkokul ikinci sınıfta okurken, binicilik dersi ile ilgili sınıfta bir broşür dağıtılmıştı. Benim de ilgimi çekti ve kursa kayıt yaptırdım, biniciliğe başladım” dedi. Şimdiye kadar Binicilik Federasyonuna bağlı olarak katıldığı yarışlarda 6 şampiyonluğu bulunan öğrencimizin hedefi Milli Takıma girmek.

Öğrencimize başarılarının devamını dileriz.