İTÜ GVO Sporcuları Yüzmede Madalyaları Topladı
Oca 04, 2016

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Spor Kulübü sporcuları Paletli Yüzme Kış Şampiyonası’ndan 4 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya ile döndü. Bu yıl katıldıkları tüm turnuvalardan kupayla dönmeyi başaran ve Türkiye rekorlarına imza atan takım, yılı madalyalarla kapadı.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından 26-27 Aralık’ta Gebze’de düzenlenen Paletli Yüzme Kış Şampiyonası’na katılan İTÜ GVO Spor Kulübü sporcuları, katıldıkları tüm turnuvalarda elde ettikleri başarılar ile yeni Türkiye rekorlarına imza attı. 19 kulüpten 152 sporcunun katıldığı Şampiyona’da sporcularımız; Berker Çakar, Mehmet Türkoğlu, Beste Tuğçem Akgün, Işıl Haşlak, Buse Karacabay, Ayşe Ceren Yeşilbaş, Nil Maden Çalış, Defne Helvacıoğlu, Miray Tunçel, İdil Zengin ve Nisanur İlkim Erzurumlu turnuvadan 10 madalya ile döndü.

itu gvo spor kulubu yuzme takimi

Bu yıl yüzmede gurur verici başarılara imza atan ve Türkiye rekorları kıran İTÜ GVO Spor Kulübü’nün yıldız sporcularını tebrik eden İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Genel Müdürü Cenker Polat, “2015 yılında katıldığımız her turnuvadan madalyalarla döndük. Sporcularımız bize büyük bir gurur yaşattılar. Ulusal ve uluslararası yarışmalarda rekorlar kıran İTÜ GVO Spor Kulübümüzün sporcularını ve eğitmenlerini yürekten kutluyorum” dedi.