İTÜ’lüler Yıl Sonu Toplantısında Buluştu
Oca 04, 2016

İTÜ akademik ve idari personelinin 2015 yılına veda etmek üzere bir araya geldiği geleneksel yıl sonu etkinliği, 30 Aralık 2015 Çarşamba günü Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İTÜ Rektörlüğü tarafından düzenlenen etkinliğin açılışı, İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı’nın en yeni gruplarından olan “İstanbul’un Sesleri” isimli performans grubunun konseri ile başladı.

yilsonu_sunum2015020

İTÜ TMDK Öğretim Görevlisi Adnan Günaydın’ın müzik direktörlüğünü üstlendiği, Çalgı Bölümü Öğretim Görevlisi Erkan Kanat ile lisans öğrencileri Samet Çelikel, Selahattin Kabacı, Mehmet Dinleyen ve Selim Boyacı’dan oluşan “İstanbul’un Sesleri” adlı performans grubu, icra ettikleri enstrümantal eserlerin yorumu ile dinleyicilerin beğenisini topladı.

yilsonu_toplantisi2015004

Rektör Karaca: “2016 İTÜ’nün Dönüşüm Yılı Olacak”

Müzik dinletisinin ardından Rektörümüz Prof.Dr. Mehmet Karaca kürsüye geldi. Karaca, Üniversitemizin değişimini yansıtan fotoğrafların eşlik ettiği konuşmasında 2016 yılının İTÜ’nün yeni projelere hazırlanma ve dönüşüm yılı olacağını vurguladı. Karaca “Değerli paydaşlarımız, Yeşil Kampüs başta olmak üzere birçok projeyi hayata geçirdik. Kampüslerimize yeni mekânlar kazandırdık. Özel Sağlık Sigortası akademik ve idari personelimiz tarafından büyük ilgisiyle karşılandı, sözleşmemizi bu yıl da uzattık. Bununla birlikte Mediko Sosyal Merkezimizin sağlık ruhsatı yenilendi.  Bu gelişmeyi Üniversitemiz için çok önemli buluyorum. Ankara’da bürokratik işlerin daha hızlı çözüme kavuşturulması ve mezunların birlikteliğini sağlamak amacıyla Ankara İTÜ Evini hizmete açtık. Sizlerden, çok kıymetli mezunlarımızdan ve emekli mensuplarımızdan ricam İTÜ ile bağlarınızı hiçbir zaman koparmamanız. Bizim kapımız sizlere her zaman açık” diye konuştu. Karaca sözlerini, İTÜ’ye emek veren tüm isimlere teşekkür ederek ve 2016’nın sağlıkla, başarıyla, mutlulukla geçmesini dileyerek noktaladı.

yilsonu_toplantisi2015014

Rektörümüzün konuşmasının ardından 2015 yılında emekli olan akademik ve idari personelimize teşekkür plaketlerinin takdimi yapıldı. 2015 yılında kazandıkları başarılar ile üniversitemize gurur veren akademisyenlerimiz sahneye çıkarak Rektörümüzden teşekkür belgelerini aldı. Program, yılbaşı kokteyli ile sona erdi.

yilsonu_toplantisi2015010