23. İTÜ EMÖS Başlıyor…
Oca 28, 2016

Türkiye’nin En Aktif İş ve Kariyer Kulübü seçilen İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen ve Arçelik’in Ana Sponsor olarak destek verdiği 23. İTÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu 2 - 6 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Öğrenciler ile iş dünyasının liderleri arasında köprüler kurarak tecrübe aktarımına olanak sağlamak, gelecekte iş dünyasına yön verecek teknolojik gelişmeleri öğrencilerle paylaşmak amacıyla 23 yıldır düzenlenen İTÜ EMÖS, bu yıl Arçelik Ana Sponsorluğu’nda “Cesur Yeni Dünya” başlığı altında gerçekleşecek.

23. ITU EMOS AFIS

Sempozyumda uzmanlar tarafından; Ezberbozan İnovasyon (Disruptive Innovation), Mobil Ödeme Sistemleri (Mobile Payments), Kişiselleşme, Endüstriyel İnternet gibi kavramların yanı sıra Türkiye’de hızla gelişmekte olan girişimcilik eğilimleri ve startuplar değerlendirilecek. Aralarında Secretcv.com Genel Müdürü Okan Tütüncü, Arçelik CEO Hakan Hamdi Bulgurlu, Unilever Türkiye, Orta Asya ve İran CEO’su Mehmet Altınok gibi duayen sektör temsilcilerinin katılacağı oturumlar ücretsiz olacak.

Her sene toplamda 93 üniversite ve 130 farklı bölümden 1000’in üzerinde öğrencinin ağırlandığı İTÜ EMÖS ile ilgili daha fazla bilgiye www.ituemos.com adresinden ulaşabilirsiniz.