İTÜ Adaylarını Ağırlıyor
Şub 09, 2016

Üçüncü nesil üniversite modelinin başında gelen İstanbul Teknik Üniversitesi’nin (İTÜ) her yıl düzenlediği ‘Geleneksel Tanıtım Günleri’ bu yıl 17-20 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.

243 yıllık tarihiyle, bilimle, teknolojiyle, sanatla ve sporla markalaşmış Türkiye'nin ilk teknik üniversitesi İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), gelecekleri ile ilgili seçim yapacak olan lise öğrencilerine, öğretmen ve velilere kampüslerini tanıtma, bilgilendirme, yol gösterme amaçlı düzenlediği 'Tanıtım Günleri’ni bu yıl 17-20 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirecek.

İstanbul’un merkezi noktalarına konumlanmış 5 ayrı kampüste, 13 fakültede 39 lisans programı ve 6 enstitüde yüksek lisans ve doktora programlarında eğitim veren İTÜ’nün 'Tanıtım Günleri’ne katılanlar, İTÜ akademisyen kadrosu ve İTÜ öğrencileri ile bir araya gelerek merak ettikleri sorulara yanıt bulacaklar.

Bu yıl, İTÜ yönetimi tarafından eğlenceli bir aktiviteye dönüştürülen 'Tanıtım Günleri'nde öğrenciler, kampüsün farklı bölümlerini keşfettikçe İTÜ’nün kendileri için hazırladıkları ödüllerin sahibi olabilecekler.

Yine ilk kez kurulacak ‘dijital platform’ eşliğinde kampüs ve fakültelerin tanıtımının yapılacağı ‘Tanıtım Günleri’, bu yıl da binlerce üniversite adayı gencimizi ağırlamaya hazırlanıyor. 4 gün sürecek program boyunca İTÜyü tanımak isteyen öğrenci, öğretmen ve velilere Ayazağa yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi ev sahipliği yapacak.