• “Cesur Yeni Dünya” EMÖS’te Konuşuldu
    Şub 09, 2016
    İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü, “Cesur Yeni Dünya” mottosuyla iş dünyasının önde gelen isimleri ile Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrencileri buluşturdu.

• Yükseköğretimde Dil Eğitimi İTÜ'de Tartışılacak
    Şub 09, 2016
    British Council ve İTÜ işbirliğiyle 15-16 Şubat 2016 tarihlerinde İTÜ Süleyman Demirel Konferans Merkezinde gerçekleştirilecek ‘Yükseköğretimde İngilizce ve Ötesi’ başlıklı sempozyumda, yükseköğretimde dil eğitimine ilişkin Türkiye’nin ihtiyaçları ve planlanan çalışmaların yanısıra, yabancı dil eğitimi ekseninde yükseköğretim kurumlarının geleceğine yönelik stratejiler tartışılacak.

• İTÜ Adaylarını Ağırlıyor
    Şub 09, 2016
    Üçüncü nesil üniversite modelinin başında gelen İstanbul Teknik Üniversitesi’nin (İTÜ) her yıl düzenlediği ‘Geleneksel Tanıtım Günleri’ bu yıl 17-20 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.