İTÜ ARIGE Kulübümüzden Çifte Başarı
Mar 04, 2016

İTÜ ARI Teknoloji Geliştirme Kulübü (ARIGE) 1. Uluslararası Marmara Robot Olimpiyatlarında İstanbul'un fethi kategorisinde birincilik elde etti. Ekip, ayrıca tasarladıkları robotlarıyla jüri özel ödülünün de sahibi oldu.

2015-2016 eğitim yılında "İstanbul'un Fethi" kategorisinde katıldıkları yarışmada, kulüp öğrencilerimizin yaptığı robotlar ile İstanbul'un fethi sembolik olarak canlandırıldı.

arige_ekip

“İzmir İztech Roboleague Robot Yarışması’ndan sonra bir kez daha birincilik kürsüsüne çıkan ekip, bu dönemki 3. birinciliklerini kazanmış oldu.

Ülkemizden çok sayıda üniversitenin katıldığı yarışmadan birincilik ve özel tasarım ödülünü alarak üniversitemizi gururlandıran ekibimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

İTÜ ARIGE Kimdir?

ARI Teknoloji Geliştirme Kulübü, 2013 yılında Elektrik Elektronik Fakültesi bünyesinde kurulan bir uzmanlık kulübüdür. Mekanik, elektronik ve yazılımsal projelerde çalışmaya hevesli öğrenciler tarafından kurulan ARIGE, kurulduğu günden bugüne İTÜ’yü ulusal ve uluslararası platformlarda başarıyla temsil etmiş, 2 sene içerisinde 11 derece elde etmiştir.