İTÜ Öğrenci Kulüpleri Sahada!
Mar 23, 2016

İTÜ’nün seçkin öğrenci kulüplerinin futbol takımları, Girişimcilik Kulübü tarafından organize edilen turnuvada yarışıyor.

İTÜ Kültür ve Sanat Birliği Girişimcilik Kulübü tarafından organize edilen “Kulüplerarası Halı Saha Futbol Turnuvası”  26 Mart - 10 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

İTÜ’nün büyük çaplı sportif aktivitesi olan turnuvada 40’a yakın takım karşılaşacak.

26 Mart’ta başlayacak olan karşılaşmalar, Ayazağa Yerleşkesi İTÜ Vakfı Halı Sahası’nda Cumartesi ve Pazar günlerinde oynanacak.

Turnuvada öğrenci kulüpleri maçları dışında, İTÜ Futbol Takımı ile Sarıyer Futbol Takımı arasında ve İstanbul bünyesindeki Görme Engelliler Takımı tarafından oluşturulacak takım ile İTÜ Kulüp Öğrencilerinin oluşturacağı takım arasında bir özel müsabaka gerçekleşecek.

Turnuva programı için tıklayınız.

ksb futbol turnuvasi