• İş Dünyası Dijital Dönüşüm ve Endüstri 4.0 için İTÜ’de Buluşuyor!
    Nis 01, 2016
    İTÜ’nün düzenlediği iş dünyasındaki profesyonellere yönelik ‘Dijital Dönüşüm ve Endüstri 4.0’ konulu İş Dünyası Zirvesine sayılı gün kaldı. Bu sene ilki gerçekleştirilecek ve yaklaşık 400 orta ve üst düzey yönetici katılımcının beklendiği İTÜ İş Dünyası Zirvesi, her sene farklı konularla iş dünyasını bir araya getirmeyi hedefliyor.

• Neyzen Süleyman Erguner Paris’te Sahne Alacak
    Nis 01, 2016
    İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı'nın yaklaşık 40 yıldır öğretim üyesi olan Neyzen, Yrd. Doç. Dr. Süleyman Erguner, Paris'in ünlü şehir tiyatrosu ve dünya müziklerinin sergilendiği Theatre de la VİLLE'de 11 Nisan 2016 'da konser verecek.

• Kitabını Al, Şenliğe Gel!
    Nis 01, 2016
    Bilim, teknoloji ve sanat alanlarında eğitime olduğu kadar ülkemize de yön veren üniversitemiz, sosyal etkinlikleriyle de öğrencilere farklı alanlarda katkı sunmaya devam ediyor. İTÜ bir ilke daha imza atarak üniversiteler arasında ilk kez düzenlenecek olan İTÜ Kitap Şenliği’ne ev sahipliği yapacak.