Kitabını Al, Şenliğe Gel!
Nis 01, 2016

Bilim, teknoloji ve sanat alanlarında eğitime olduğu kadar ülkemize de yön veren üniversitemiz, sosyal etkinlikleriyle de öğrencilere farklı alanlarda katkı sunmaya devam ediyor.

İTÜ bir ilke daha imza atarak üniversiteler arasında ilk kez düzenlenecek olan İTÜ Kitap Şenliği’ne ev sahipliği yapacak.

İTÜ Rektörlüğü, Kültür-Sanat Birliği ve Stratejik Araştırmalar Kulübü'nün birlikte organize edeceği 'İTÜ Kitap Şenliği', 7-8 Nisan 2016 tarihlerinde İTÜ Ayazağa Kampüsü'nde gerçekleşecek.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında açılacak kitap bağış standlarında, ziyaretçilerin bağışlayacağı kitaplarla ihtiyacı olan lise ve ilköğretim okullarına kütüphane kurularak gençlerin kitaplarla buluşması da sağlanacak.

İmza günleri, söyleşiler ve sürpriz etkinliklerin gerçekleşeceği şenlikte öğrencilerin yanı sıra birçok yazar ve okuyucu kitlesine ulaşmak hedefleniyor.

kitap senligi afis