Uluslararası Öğrenci Zirvesi GOBI'16 Başlıyor!
Nis 08, 2016

İTÜ Yatırım Kulübü tarafından bu sene 8.si düzenlenen “Uluslararası Öğrenci Zirvesi” GOBI (Global Opportunities, Business & Investment), 10-13 Nisan 2016 tarihleri arasında İTÜ Maçka Mustafa Kemal Amfisi’nde gerçekleşecek.

Türkiye ile 30’u aşkın ülkeden üniversite öğrencilerini ve genç profesyonelleri, farklı sektörlerden öncü isimlerle bir araya getirecek olan GOBI’16’nın 10 Nisan akşamı açılışı yapılacak. 11 Nisan’da girişimcilik üzerine panellerin yer alacağı program, 12 Nisan’da şirket kimliğinden uzaklaşacak olan konuşmacıların çeşitli konularda paylaşımıyla devam edecek. Zirvenin son gününde ise paneller, dünyada önemi giderek artan inovasyon konusuna eğilecek.

gobi-2016

Her sene olduğu gibi yoğun ilginin beklendiği zirveye IBM, Borusan Holding, Secret CV, Aslanoba Capital, buldumbuldum.com, Egon Zehnder, TEB, Uber, Homborg and Partner gibi şirketlerin katılımının yanı sıra, Burak Ertaş (Sahibinden.com - CEO), Arda Kutsal (Webrazzi Kurucusu & CEO), Öğet Kantarcı (Gittigidiyor Genel Müdürü), Lale Ergin (Borusan Holding Strateji, İş Geliştirme ve İnovasyon Başkanı), Candan Çorbacıoğlu (Amway Avrupa Kurumsal İlişkiler Kıdemli Bölge Müdürü), Murat Yeşildere (Egon Zehnder Yönetici Ortağı), Nilsen Altıntaş (TEB İnsan Kaynakları ve İnovasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı), Neyran Bahadırlı (Uber Türkiye Genel Müdürü), Esin İmer (BlaBlaCar Türkiye Ülke Müdürü) ve Güçlü Gökozan (buldumbuldum.com Kurucu & CEO) ise konuşmacı olarak katılacaklar.

Zirve ile ilgili ayrıntılı bilgi ve başvuru için tıklayınız.