DANS FESTİVALİ IS COMING
Nis 18, 2016

İTÜ 8. Dans Festivali birçok üniversitenin ve 200’ü aşkın dansçının katılımıyla 25 Nisan’da Maçka Yerleşkesi Mustafa Kemal Amfisi’nde izleyicileriyle buluşacak.

Bu sene son dönemin popüler yabancı dizilerinden ‘’Game of Thrones’’ konseptinin kullanılacağı etkinlikte birçok üniversitenin dans kulüplerinin yanı sıra profesyonel gösteri grupları da sahne alacak.

Gün boyu sürecek festivalde, İTÜ Dans Kulübü International Latin Gösteri Ekibi ve İTÜ Dans Kulübü Hip Hop Gösterisi ile performanslarını sergileyecekler.

İstanbul Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi gibi Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin kulüpleri de festival kapsamında İTÜ’de buluşacaklar. İzleyicileri dansa doyuracaklar.

Festival hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.