• Şampiyon İTÜ’lü 2016 Rio Olimpiyatlarında
    Nis 22, 2016
    İTÜ Spor Kulübü sporcusu Tutya Yılmaz, 17 yaşında dünyanın en önemli spor organizasyonu olan 2016 Rio Olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecek.

• Öğretim Üyemize Çevre Hizmet Ödülü
    Nis 22, 2016
    19. Çevre Hizmet ödüllerinde Çevre Bilim Hizmet Teşvik ödülünün sahibi İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Evren Erşahin oldu.

• Herkesin İçinde Bir Çocuk Vardır...
    Nis 22, 2016
    Herkesin içinde bir çocuk vardır... Önemli olan bunu ömür boyu yaşatmaktır. Tıpkı içinde yaşattığı çocuk sayesinde merakını, heyecanını hiç kaybetmeden çalışan ve dünya için harikalar yaratan akademisyenlerimiz gibi. Hepimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

• Minik İTÜ’lülerden Rektörümüze 23 Nisan Ziyareti
    Nis 22, 2016
    Üniversitemizde çalışan akademik ve idari personelin çocuklarının yararlandığı İTÜ Kreş ve Anaokulunun öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Rektörlüğümüze konuk oldu.