Minik İTÜ’lülerden Rektörümüze 23 Nisan Ziyareti
Nis 22, 2016

Üniversitemizde çalışan akademik ve idari personelin çocuklarının yararlandığı İTÜ Kreş ve Anaokulu'nun öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Rektörlüğümüze konuk oldu.

23 Nisan kres ziyareti-3

4-6 yaş arası 30 öğrencinin katıldığı ziyarette minik İTÜ’lüleri, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İbrahim Özkol, Prof. Dr. Ali Fuat Aydın, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Tayfun Kındap ile Sağlık, Kültür, Spor Daire Başkanımız Zeki Şimşek ağırladı. Öğrencilere, Ana Okulu Müdürü Filiz Sumeli ve öğretmenleri eşlik etti.

Yeni kreş Eylül ayında hizmete alınacak

Kırmızı - beyaz kıyafetleri ile bayram coşkusunu Rektörlüğümüze taşıyan çocukların neşesi, koridorları sardı. 23 Nisan şarkısını söyleyen öğrenciler, büyük alkış aldı. Koltuğunu öğrencilere bırakan, çocuklarla tek tek ilgilenen ve sohbet eden Karaca, öğrencilere ne olmak istediklerini de sordu. “Bilim adamı, göz doktoru, yemek şefi, şövalye, internet ünlüsü” gibi ilginç yanıtlar aldı.

23 Nisan kres ziyareti-2

Rektörümüz, 2015 yılı Ağustos ayında başlanan kreş inşaatının hızla ilerlediğini ve yeni eğitim yılında hizmete alınacağının müjdesini verdi.

Öğrenciler, Rektörümüze atölye çalışmalarında yaptıkları bir çalışmayı sunarken, Rektörümüz de öğrencilere çikolata ve bayraklı balon hediye etti.

23 Nisan kres ziyareti-4

Haber ve Fotoğraf: Kurumsal İletişim Ofisi