Öğretim Üyemize Çevre Hizmet Ödülü
Nis 22, 2016

19. Çevre Hizmet ödüllerinde Çevre Bilim Hizmet Teşvik ödülünün sahibi İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Evren Erşahin oldu.

Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (AKÇAM) ile Mühendislik Fakültesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Çevre Hizmet Ödülleri sahiplerini buldu.

Bu yıl 19’uncusu düzenlenen yarışmada, çevre alanında örnek faaliyetler gerçekleştiren, birçok kuruluş ve üniversiteden 38 çalışma yer aldı.

2015 yılı Çevre Bilim Hizmet Teşvik Ödülü ise Çevre Mühendisliği ve Çevre Bilimleri alanında yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Mustafa Evren Erşahin’e takdim edildi.

Üniversitemizi başarı ile temsil eden akademisyenimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

yrd.doc.dr mustafa evren ersahin

Haber: Kurumsal İletişim Ofisi