Tasarım Buluşmalarında Buluşalım
Nis 29, 2016

Dünyaca ünlü marka ajansı Saffron Brand Consultants'ın Global CEO'su Jacob Benbunan İstanbul Teknik Üniversitesi öğrenci kulübü İTÜ için Tasarım'ın davetlisi olarak İstanbul'a geliyor.

"Türkiye Markası"nın çalışmalarını da yapan ajans olan Saffron'un Global CEO'su Jacob Benbunan 3 Mayıs saat 19:00'da İstanbul Teknik Üniversitesi Maçka Kampüsü C101 no'lu salonda etkileyici marka olmanın sırlarını konu alan bir konuşma gerçekleştirecek.

Konuşmasında etkileyici marka olmanın sırlarından bahsedecek olan Benbunan ayrıca teknoloji ve tasarım firmalarının nasıl markalaşacağını, Türkiye Markası'nın oluşma sürecini ve Brand Angels adını verdiği girişimcilerin markalaşma süreçlerine destek olduğu yeni insiyatifini konu alacak.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Haber: Kurumsal İletişim Ofisi