• Öğretim Üyelerimize TÜAD Onur Ödülü
    May 04, 2016
    İTÜ İşletme Fakültesi İşletme Mühendisliği emekli öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Selime Sezgin ve halen aynı bölümde görev yapan öğretim üyemiz Prof. Dr. Nimet Uray (TÜAD) Türkiye Araştırmacılar Derneği Onur Ödülü'nün sahibi oldu.

• Betonik Fikirlerde İTÜ Birinciliği
    May 04, 2016
    Sabancı Holding Çimento Grubuna bağlı Akçansa tarafından üniversite öğrencilerini sektörle tanıştırmak ve yaratıcı fikirleri değerlendirmek amacıyla düzenlenen Betonik Fikirler proje yarışmasının birincisi İTÜ’den Be-Link Studio oldu.

• 243. Yıl İTÜ GÜNÜ
    May 04, 2016
    Teknik Üniversite’nin öğrenci kahvaltısının, ders öncesi aceleyle yenen bir simidin, kantinden alınan çayların yerini tutmaz biliyoruz… Öğrencilik yıllarının güzelliğini zaman geçtikçe daha çok hissettiğinizi ve nereye giderseniz gidin Teknik Üniversite günlerini özlemle andığınızı da biliyoruz…