Dr. Özgür Atalay’a “Zwick Bilim Ödülü”
May 06, 2016

Üniversitemiz Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi öğretim elemanlarımızdan Dr. Özgür Atalay Prag Çek Bilimler Akademisi’nde bu sene 7. si düzenlenen “2015 Zwick Science Award Competition”da üçüncülük elde etti.

Malzeme test sistemleri araştırmaları alanında çığır açacak en yenilikçi çalışmaların ödüllendirildiği organizasyonda 26 ülkeden 160 başvuru arasından seçim yapıldı.

ozgur atalay (soldanikinci)

Dr. Özgür Atalay, iletken iplik yapılarının tekstil yapılarına entegresi sonucu elde edilen tekstil bazlı sensörler üzerine yaptığı çalışmayla ödül almaya hak kazandı.

Dr. Özgür Atalay doktora sonrası çalışmalarına Harvard Üniversitesi’nde devam etmekte..

Uluslararası arenada ülkemizi başarı ile temsil eden akademisyenimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Haber: Kurumsal İletişim Ofisi