İTÜ Ulusal Sağlıkta Kalite Forumu’nda
May 13, 2016

Ulusal Sağlıkta Kalite Forumlarının (USKAF) ilki 14-15-16 Mayıs tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi’nde düzenleniyor.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle, İstanbul Teknik Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Türkiye Sağlık Enstitüsü Başkanlığı gibi sağlık kuruluşlarının katkı sunduğu forum, Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek.

3 gün sürecek forumun açılışında Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca da bir konuşma yapacak. İTÜ İşletme Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Hatice Camgöz Akdağ “Sağlık Hizmetleri Etki Alanları Perspektifinde Alanın Gerçek Sorunlarına Odaklanmak” isimli panelin moderatörlüğünü üstlenecek.

Panelde, ulusal perspektifte gerçekleştirilen sağlık uygulamaları, hastalıkların teşhis-tedavi süreçlerinde kalite uygulamalarının artırılması ve modern kalite yönetiminin ülkemizde hayata geçirilmesi gibi başlıca konular ele alınacak.

Etkinlik programı için lütfen tıklayınız.

Haber: Kurumsal İletişim Ofisi