• ICC 2016 En İyi Makale Ödülü Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Başar’ın!
    May 17, 2016
    Üniversitemizin; Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü’nde görev yapan Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Başar; Kadir Has Üniversitesi’nden Erdal Panayırcı, Özyeğin Üniversitesi’nden Murat Uysal ve Edinburg Üniversitesi’nden Harald Haas ile birlikte yayınladığı “Çok Girişli - Çok Çıkışlı Görünür Işıkla Haberleşme Sistemleri İçin Diyot İndis Modülasyonu” (Generalized LED Index Modulation Optical OFDM for MIMO Visible Light Communications Systems) başlıklı makale, 23-27 Mayıs 2016 tarihleri arasında Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da düzenlenecek IEEE International Conference On Communications 2016 tarafından (ICC 2016) En İyi Makale Ödülü’ne lâyık görüldü.

• Beton Kanolar Yarışması’nda Şampiyon İTÜ
    May 17, 2016
    Hızın, takım ruhunun ve fiziksel dayanıklılığın bir araya geldiği Üniversiteler Arası Beton Kano Yarışması, İTÜ Mühendisliğe Hazırlık Kulübü tarafından İTÜ Ayazağa Kampüsü’ndeki gölette gerçekleştirildi.

• Nobel Ödüllü Hoca'dan “BAŞHOCALAR”a Saygı
    May 17, 2016
    İTÜ RSG “Tarih Dizisi” sergilerinin 3.’sü, 20 Mayıs Perşembe günü açılacak. “Mühendishane’nin Üç Başhocası” sergisi, bilim tarihimizden ilklere ilişkin kayıtların da görülmesini sağlayacak.