• Göller Yöresi’nden Mars’a: Nurgül Balcı New Scientist’te!
    May 18, 2016
    TÜBİTAK ve İTÜ destekli projeden elde ettikleri sonuçları Viyana’da yapılan European Geosciences Union 2016’da sunan İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nurgül Balcı ve doktora öğrencisi Cansu Demirel, dünyanın en önemli bilim dergilerinden olan New Scientist’e konuk oldular.

• İTÜ, Berlin Teknik Üniversitesi Rektörü'nü Ağırladı
    May 18, 2016
    Berlin Teknik Üniversitesi Başkanı ve Berlin Dijitalleştirme Görev Gücü eş kurucusu Prof. Dr. Christian Thomsen, “Dijital Üniversite ve Berlin’in Dijitalleştirme Faaliyetleri” başlıklı söyleşide İTÜ’lü akademisyenler ve öğrencilerle buluştu.

• İTÜ “Önce İş Sağlığı ve Güvenliği!” Dedi
    May 18, 2016
    İTÜ İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi tarafından "Güvenli Çalış, Sağlıklı Yaşa!’ mottosu ile 16-17 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenen “İTÜ İş Sağlığı ve Güvenliği Günleri”nde, farklı alanlardan profesyonelleri İTÜ Ayazağa Kampüsü Prof. Dr. Remzi Ülker Konferans Salonu’nda ağırladı.