• Mezunlarımız 243. Yılda Yeniden Teknik Üniversitede
    May 30, 2016
    Üniversitemizin 243. yılını, 27 Mayıs 2016 Cuma günü Ayazağa Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde ve Merkezi Derslik Binası’nda düzenlenen tören ve ertesi gün gerçekleştirdiğimiz renkli bir programla kutladık.

• Bilimin Genç Yüzü İTÜ'lü Doç. Dr. Emre Onur Kahya Oldu
    May 30, 2016
    Üniversitemizin Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Emre Onur Kahya, Bilim Kahramanları Derneği tarafından verilen “2015 Genç Bilim İnsanı Ödülü”nü, Sabancı Center’da yapılan törenle aldı.

• İTÜ Günü’nde 243. Yaşımızı Kutladık
    May 30, 2016
    Adım adım 250. yılımıza yaklaştığımız bu dönemde 243. yaşımızı, 27 Mayıs 2016 Cuma günü, Ayazağa Kampüsü’müzde bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlediğimiz muhteşem bir gece ile kutladık.

• Tekstilde İnovasyona İTÜ Yorumu
    May 30, 2016
    İTÜ Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Nuray Uçar koordinatörlüğünde yürütülen "Tekstil Tabanlı, Çok Fonksiyonlu Akıllı Kompozitler, Yalıtım Malzemeleri ve Teknik Tekstiller” isimli proje, merkez binasında düzenlenen seminerde tanıtıldı.