Dönemin İlk Mezuniyet Sevincini Minik İTÜ’lüler Yaşadı
Haz 02, 2016

Üniversitemizin Ayazağa ve Maçka Yerleşkelerinde hizmet veren İTÜ Kreş ve Anaokulu’nun 6 yaş grubu yılsonu mezuniyet töreni, 1 Haziran Çarşamba günü Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

kres mezuniyet toreni-1

Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca, Genel Sekreter Yardımcımız Aydan Büyükturgay, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Zeki Şimşek, Kreş ve Anaokulu Müdürümüz Filiz Sumeli ile aileler ve öğretmenler katıldı.

kres mezuniyet toreni-4

Yaptığı konuşmada, miniklere başarılı ve mutlu bir yaşam dileyen Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca, yeni kreş ve anaokulu binasının, 160 kişi kapasiteli, dünya standartlarına uygun alt yapıya sahip olacak şekilde Eylül ayında hizmete açılacağının müjdesini verdi.

kres mezuniyet toreni-2

Minik öğrencilerimiz Rektörümüze çiçek sunarak teşekkür etmelerinin ardından, rengarenk giysileri ve gülen yüzleriyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşattılar.

kres mezuniyet toreni-3

Dans, müzik ve tiyatro performanslarıyla büyüklerinden dakikalarca alkış alan öğrencilerin yıl boyunca yaptığı çalışmalardan oluşan sergi ise SDKM fuayesinde ziyarete açıldı.

kres mezuniyet toreni-5

Haber ve Fotoğraf: Kurumsal İletişim Ofisi