Girişimcilik ve İnovasyonun Genç Beyinleri İTÜ’de Buluştu
Haz 02, 2016

Türkiye’deki en iyi girişimcilik sertifika programları arasına girerek TÜBİTAK desteği almaya hak kazanan İTÜ-GİNOVA Girişimcilik ve Yenilikçilik Sertifika Programı mezunları 31 Mayıs Salı günü gerçekleşen kokteylde bir araya geldi.

ginova_seminer_1

İTÜ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi’nde düzenlenen kokteylde, eski dönem mezunlarının yanı sıra programa destek sağlayan akademisyenler ve diğer destekçiler de katıldı.

ginova_seminer_3

Kokteylde, son dönem programını başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan 40 öğrenciye belgelerini, İTÜ GİNOVA Merkez Müdürü Prof. Dr. Şebnem Burnaz ve Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Dr. Zeynep Erden Bayazıt verdi.

ginova_seminer_2

İTÜ-GİNOVA Girişimcilik ve Yenilikçilik Sertifika Programı Hakkında

2014 yılı bahar döneminden bu yana düzenlenen ve 1000’i aşkın bireysel başvuru yapılan programdan 350 öğrenci ve akademisyen yararlandı.Farklı seviyelerde sertifikaların verildiği programda, katılımcılara temel girişimcilik yeteneklerinin kazandırılması amaçlanıyor.
Başlangıç seviyesi öğrencilere yönelik “Başlangıç Öğrenci Patikası”, projelerini belirli bir düzeye ulaştırmış öğrencilere yönelik “İleri Öğrenci Patikası” ve doktora öğrencileri ile akademisyenlere yönelik “Akademik Patika” olmak üzere üç ayrı aşaması bulunan program, önümüzdeki güz döneminde de sürdürülecek.

Haber ve Fotoğraf: Kurumsal İletişim Ofisi