• İTÜ FASHION SHOW 2016’da Moda Rüzgarı Esti
    Haz 02, 2016
    Üniversitemiz 2017 ilkbahar-yaz modasını bugünden “Merhaba” dedi. Üniversitemizin Fashion Institute of Technology ile yaptığı iş birliğiyle yürütülen İTÜ - FIT Moda Tasarım Programı’nın bu yılki mezunları olan 9. dönem mezunu genç moda tasarımcıları, İlkbahar-Yaz 2017 temasıyla hazırladıkları özel kreasyonu Divan İstanbul’da yapılan göz alıcı bir defileyle görücüye çıkardı.

• Dönemin İlk Mezuniyet Sevincini Minik İTÜ’lüler Yaşadı
    Haz 02, 2016
    Üniversitemizin Ayazağa ve Maçka Yerleşkelerinde hizmet veren İTÜ Kreş ve Anaokulu’nun 6 yaş grubu yılsonu mezuniyet töreni, 1 Haziran Çarşamba günü Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

• Girişimcilik ve İnovasyonun Genç Beyinleri İTÜ’de Buluştu