• Mezuniyet Töreninin Mimarı Olma Zamanı
    Haz 08, 2016
    Harika bir mezuniyet töreni yapacak İTÜ’lüler aranıyor. Müracaat: KSB Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da öğrenci kulüpleri, Kültür Sanat Birliği kulüp temsilcileri ve üniversitemizdeki öğrencilerin oluşturacağı ekip ruhuyla düzenlenecek olan mezuniyet törenimizin en iyi şekilde gerçekleştirilmesi için öğrencilerimizin gücüne güç katmaya ne dersiniz?

• Sesten Hızlı Uçuş Aşkına: Doç. Dr. Melike Nikbay NASA’da!
    Haz 08, 2016
    Üniversitemizin Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Uzay Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Melike Nikbay, NIA (National Institute of Aerospace / Ulusal Havacılık ve Uzay Enstitüsü) araştırma kadrosunda yer alarak, NASA’nın yürüttüğü Ticarî Ses Üstü Teknoloji (The Commercial Supersonic Technology / CST) Projesi’ndeki görevinde çalışmalarını sürdürüyor.