Mezuniyet Töreninin Mimarı Olma Zamanı
Haz 08, 2016

Harika bir mezuniyet töreni yapacak İTÜ’lüler aranıyor. Müracaat: KSB

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da öğrenci kulüpleri, Kültür Sanat Birliği kulüp temsilcileri ve üniversitemizdeki öğrencilerin oluşturacağı ekip ruhuyla düzenlenecek olan mezuniyet törenimizin en iyi şekilde gerçekleştirilmesi için öğrencilerimizin gücüne güç katmaya ne dersiniz?

mezuniyet toreni_1

14 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak İTÜ 2015-2016 Lisans Mezuniyet Töreni’nin geçmiş yıllardaki mezuniyet törenlerimizi aratmayacak şekilde geçmesi için çalışan harika bir ekip sizi bekliyor. Üniversitemizin mezuniyet ekibine katılarak, bu müthiş heyecanın mimarı olmak ve binlerce İTÜ’lünün ömür boyunca unutamayacakları bir mezuniyet coşkusunun altına imzanızı atmak için yapmanız gereken çok kolay! Bu büyük çaplı organizasyonun bir parçası olmak için buradan ulaşabileceğiniz formu doldurmanız yeterli!

mezuniyet toreni_2

4 yıllık serüvenin sona erişi de en az kendisi kadar eğlenceli ve muhteşem olmalı. Öyleyse bir İTÜ öğrencisi olarak: “Haydi gel bizimle ol!”

Haber: Kurumsal İletişim Ofisi
Fotoğraflar: