İTÜ’nün Yeni Yüzü: İletişim ve Pazarlama Direktörlüğü
Haz 15, 2016

243 yıllık birikimi ve farklı alanlarda yetiştirdiği genç nesiller ile yükseköğrenimde güçlü bir marka olan üniversitemiz, bu konumunu yeni bir iletişim anlayışıyla birleştiriyor. Üniversitemizi bir marka olarak ele alıp İTÜ kimliğiyle uyumlu bir iletişim stratejisi çerçevesinde çalışmalarını sürdürecek olan İletişim ve Pazarlama Direktörlüğü’nün yapacağı imaj ve algı çalışmaları sayesinde; görsel, yazılı ve dijital olarak tüm iletişim kanallarımız üzerinden öğrencilerimiz, akademisyenlerimiz ve de kamuoyu ile daha sağlıklı ve doğrudan iletişim kuracağız. İTÜ’nün uluslararası bilinirliğinden rankinglere, mezunlarla etkin iletişimden üniversitenin gelirlerinin geliştirilmesine kadar birçok konuda hizmet verecek olan direktörlük ile ilgili detaylı bilgiye ipd.itu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Yaklaşık bir senedir birçok çalışmaya imza atan İletişim ve Pazarlama Direktörlüğü’müz yeni projelerini İTÜ camiasının hizmetine sunuyor!

Duyuru e-postalarına son!

Bugüne kadar her etkinlik veya gelişme için ayrı ayrı gönderilerek, gelen kutularının kullanılabilirliğini azaltan duyuru e-postaları yerine oluşturulan ve haftada bir kez gönderilecek olan “İTÜ’de Bu Hafta” e-bülteni, üniversitemizde yaşanan gelişmeleri dinamik bir yapıda ve okunması daha kolay haberlerle önemli bir iletişim köprüsü olacak.

İTÜ Etkinlik Web sayfası hizmete giriyor!

İletişim ve Pazarlama Direktörlüğü’müzün projeleri bununla da sınırlı değil. Üniversitenin sadece akademik eğitim verilen bir mekân olmadığına inanan üniversitemizin kurumsal bakış açısı doğrultusunda hazırlanan “İTÜ Etkinlik” internet sayfası, İTÜ’de düzenlenen; akademik, kültürel ve sportif nitelikteki her türlü etkinlikten öğrencilerimizi ve akademisyenlerimizi haberdar edecek. Hatta kendi etkinlik takviminizi oluşturabilecek ve böylece hiçbir İTÜ etkinliğini kaçırmayacaksınız. İnternet sitesine ulaşmak için etkinlik.itu.edu.tr.

Yeşil Kampüs web sayfası ile kampüsteki gelişmelere siz de ortak olun!

Ayrıca, üniversitemizin 2013’ten beri yürüttüğü Yeşil Kampüs projesi de kendine ait bir internet sitesine kavuşuyor. Kampüs hayatının sürdürülebilir ve yaşanabilir bir çevreyle mümkün olabileceğinden hareket eden üniversitemiz, bu internet sitesi ile hâlen devam eden projeyi İTÜ’lülere daha yakından tanıtmak ve bu kapsamda yerleşkelerimizde gerçekleştirilen yeni uygulamaların zaman kaybetmeden İTÜ’lülere iletilmesi amacıyla hazırlandı. İTÜ yerleşkelerinde başlatılan geri dönüşüm, bisikletli hayat, peyzaj düzenlemeleri ve karbon ayak izini azaltma çalışmalarıyla ilgili gelişmelerden öğrencilerimizi ve akademisyenlerimizi haberdar edecek internet sitesi, İletişim ve Pazarlama Direktörlüğü’müzün getirdiği yeni kurumsal bakış açısının ilk sonuçlarından sadece biri! Yeşil Kampüs’e internetten ulaşmak için: yesilkampus.itu.edu.tr

Geleceği yakalayan bir İTÜ için değişimi en önemli noktadan, yani iletişimden başlatan İletişim ve Pazarlama Direktörlüğü ile “İTÜ’lü Olmak” daha da ayrıcalıklı olacak.