Lisansüstünde Diploma Şöleni
Haz 16, 2016

Üniversitemizin yüksek lisans ve doktora-sanatta yeterlik programlarındaki öğrenimlerini başarıyla tamamlayan mezunlarımız diplomalarına kavuşuyor. 21 Haziran 2016 Salı günü, saat 10:00’da, Ayazağa Yerleşkesi Merkez Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek 2015-2016 Akademik yılı Doktora ve Sanatta Yeterlik Diploma Töreni’nin ardından, aynı gün saat 14:30’da, yine Merkez Spor Salonu’nda düzenlenecek 2015-2016 Akademik Yılı Yüksek Lisans Diploma Töreni ile lisansüstü öğrencilerimiz mezuniyet coşkusunu yaşayacak. Ayrıca, Doktora ve Sanatta Yeterlik Diploma Töreni’nde, “En İyi Tez Ödülü”nü kazanan lisansüstü mezunlarımıza ödüllerini, danışmanlarına ise plaketlerini vermenin mutluluğunu yaşayacağız.

International Property Awards 2010 Avrupa Birincilik ve 2011 Dünya Birincilik Ödülü’ne, yine 2011’de Mipim Birincilik Ödülü’ne lâyık görülen, 1982 yılı Mimarlık Bölümü mezunumuz Dârâ Kırmızıtoprak, Yüksek Lisans Diploma Töreni’ne konuşmacı olarak katılacak. Ayrıca, Doktora ve Sanatta Yeterlik Diploma Töreni’nde, Microsoft’ta Ortadoğu ve Afrika bölgelerinde çeşitli görevler üstlendikten sonra Microsoft Türkiye Genel Müdürü görevine gelen Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 1987 yılı mezunumuz Murat Kansu konuşmacı olarak yer alacak.

1300’den fazla yüksek lisans ve 180’den fazla doktora-sanatta yeterlik öğrencimizin başarısını kutlayacağımız bu diploma şölenlerine tüm İTÜ’lüler ve aileleri davetlidir.

Haber: Kurumsal İletişim Ofisi