Yeni Kamu Konutlarına Başvurular Başladı
Haz 20, 2016

Üniversitemizin akademik ve idari personelinin hayat standardını yükseltmek adına yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Mevcut konutlarımızın rahat barınma şartları açısından yetersiz kalması nedeniyle başlanan çalışmalar ilk meyvelerini verdi.

yeni_kamu_konutlari

Akademisyenlerimiz ve idarî personelimizin yaşadığı konut sorununu iyileştirmek adına 2014’te yapılan trampa ihalesi yoluyla Makyol İnşaat ile varılan anlaşma sonucunda imzalanan sözleşme ile Etiler’deki 22 kamu konutuna karşılık 6 bloktan oluşan 262 konutluk yeni kamu konutları üniversitemize kazandırılmış oldu. Geçen yıl inşaatına başlanan konutların ilk etabı kısa bir süre içinde tamamlandı ve 20 Haziran 2016 itibariyle bu konutlara başvurular başladı.

lojman_genel

Yeni kamu konutlarından sıra tahsisli yararlanmak isteyen tam zamanlı olarak görev yapan öğretim elemanları (Doktor unvanlı Araştırma Görevlileri dahil) ve 657 sayılı Kanuna tabi idari personelimizin, İTÜ kullanıcı adı ve şifreleriyle "İTÜ PORTAL" sayfasına girerek, "hizmetler menüsünde bulunan lojman hizmetleri sekmesini açıp" kadro ve unvan gruplarına uygun konut başvuru formunu 20 Haziran - 1 Temmuz 2016 tarihleri arasında doldurmaları gerekmektedir.

lojman_foto_2

1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan konutlar, mimarî özellikleri ve malzeme kalitesiyle, akademik kadromuzun ve idarî personelimizin barınma ihtiyacını uzun yıllar boyunca, üst seviyede karşılayacak. Dağıtımının 2016 sonunda tamamlanacağı öngörülen 262 yeni kamu konutunun yanı sıra, mevcut kamu konutlarımız için bakım ve iyileştirme çalışmaları da planlanıyor.

lojman_foto_1

Başvurular hakkında detaylı bilgi, ekli genelgede sunulmuştur.