• Mimoza, 4. Sayısıyla Yayında
    Haz 30, 2016
    İstanbul Teknik Üniversitesi Bilim, Mühendislik ve Teknolojide Kadın Araştırmaları ve Uygulama Merkezi (İTÜ BMT-KAUM) Mimoza Dergisi, dördüncü sayısıyla okurlarıyla yeniden buluştu.

• İTÜ Tanıtım ve Tercih Günleri 20-23 Temmuz’ da Ayazağa'da
    Haz 30, 2016
    Üniversitemiz her yıl olduğu gibi bu yıl da aday öğrencilerin kariyerlerindeki dönüm noktalarından biri olan tercih döneminde öğrencilerin sorularını yanıtlamak ve bölümlerimizi tanıtmak adına, dopdolu geçecek dört günlük bir programla aday öğrencilerle buluşuyor. Tanıtım ve Tercih Günleri 20-23 Temmuz 2016 tarihleri arasında Ayazağa Kampüsü İTÜ Merkezi Derslik Binası’nda gerçekleştirilecek.

• CERN’ün Kapıları İTÜ ile Açılıyor
    Haz 30, 2016
    Üniversitemizin Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Altan Çakır, başta Higgs Bozonu olmak üzere atom altı çalışmalarla evrenin oluşumu üzerine deneylerin yapıldığı devasa yeraltı laboratuvarı CERN’ün araştırmacı kadrosunda, aynı bölümdeki meslektaşı Doç. Dr. Kerem Cankoçak ile birlikte yer alarak üniversitemizin “asırlardır öncü” özelliğini bir kez daha gösteriyor.